2020. augusztus 4., Domonkos, Dominika

Halálos balhé a füredi disco-ban

VIDEÓVAL

Ráléptek a lábára, összeverték. Feleségével táncolt, agyonverték – ilyen hírek láttak napvilágot a balatonfüredi Macho Pub szórakozóhely esti bulijai kapcsán. Ezúttal egy hazánkban élő osztrák – más forrás szerint német – állampolgár halt bele abba, hogy ezt a “szórakozóhelyet” választotta az esti kikapcsolódás helyszínéül. Nagyvázsonyból is sokan járnak bulizni a kétes hírű füredi Discoba. Számukra is tanulságul szolgálhatnak a történtek, melyről laptársaink, a Balatonfüredma.hu és az MNO is beszámolt.

Hajnal fél ötkor kaptak riasztást a füredi rendőrök, hogy egy férfi összeesett a balatonfüredi Macho Pub-ban. Szemtanúk szerint az osztrák (egyes hírforrások szerint német) állampolgárt kétszer is leütötte a füredi éjszaka hírhedt figurája, B. Tamás. A második ütés után a jelenlévők arra lettek figyelmesek, hogy többen próbálják újjáéleszteni az áldozatot, Stefan Grossbergert. Sajnos sikertelenül.

A nem túl igényes helyen nem ez az első súlyos eset

Ahogy ez a videó is tanúsítja, a Macho Pub-ban nem ez volt az első ilyen incidens, sőt: a sokadik esetben történik az összeszólalkozós-pofozkodós jelenetnél sokkal durvább atrocitás. Legutóbb valakit azért verték félholtra, mert rálépett valakinek a lábára – derül ki laptársunk, a Balatonfüredma.hu oldal itt olvasható cikkéből. A tettesek akkor rendőrkézre kerültek, és kiderült róluk, teljesen alkohol és drog befolyása alatt álltak. Ugyancsak honlap-társunk számol be arról, hogy a viszonylag drága belépőt szedő cég nem gondoskodik megfelelően képzett és hatékony fellépésű biztonsági személyzetről.

A szombat éjszakai tragédiánál a kiérkező mentők már csak a 40 éves áldozat halálát tudták megállapítani. A www.kriminialis.hu oldalról kiderül, hogy a rendőrség vizsgálja az ügyet, tanúkat hallgatnak meg, a 36 éves elkövetőt pedig őrizetbe vették. Lattenstein János, a megyei mentőszolgálat szóvivője megerősítette, fél ötkor kapták a riasztást, az áldozat a mentősök kiérkezésekor már a klinikai halál állapotában volt.

G. Stefan halála után sokan nem mennek többet a Macho-ba

A nem régen életbe lépett ún. három csapás törvénynek köszönhetően a többször hasonló esetek miatt büntetett B. Tamásra tényleges életfogytig tartó börtönbüntetés várhat halált okozó súlyos testi sértés miat.

Az itt elérhető cikkünkből is kiderül, több vázsonyi fiatal és a falu polgármestere is szívesen választja kikapcsolódásának helyszínéül a balhéiról elhíresült füredi disco-t. Nem árt viszont az óvatosság, a józan (drogmentes, mértékletes) bulizás a füredi éjszakában, ha már valaki a szórakozásnak ezt a fajtáját választja. Kivált a Machoban.

Néző L. – hírforrás: www.MNO.hu

Címkék: , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.