2020. május 28., Emil, Csanád

Vázsonyi focisiker Hárskúton

Szépszámú szurkolósereg kísérete el a Kinizsi TE csapatát a Bakony alján lévő zsákfalucskába, Hárskútra, hogy csapatának kiszurkolja a szoros végeredményt, győzelmet jelentő gólokat. Március 18-án a nagyvázsonyi focicsapat a félidőben 1:0-ra vezetett, majd 3:2 arányban diadalmaskodott idegenben, a tavasz első mérkőzésén. Elkezdődött a 2011/12-es bajnokság tavaszi idénye. A 16. fordulóban, március 18-án Hárskútra látogattunk, ahol a szél rendkívül megnehezítette a csapatok dolgát és erősen rontotta a mérkőzés színvonalát.

Az első félidő végén szabadrúgásból sikerült vezetést szereznünk, majd a második félidő első felében két szép góllal háromra növeltük előnyünket. A mérkőzés végén egy figyelmetlenséget és egy tizenegyest követően közelebb kerültek hozzánk a hárskútiak, de a büntetőt követően a mérkőzés véget is ért.

Összességében egy gyenge színvonalú mérkőzésen sikerült idegenből három pontot “hazahoznunk” és így már 22 pontunkkal bebiztosítva ezzel nyolcadik helyünket. A tabellát a Várpalotai BSK és a Hajmáskér vezeti.

Gólszerzők: Schnelbach, Venczel illetve Biró, Szokoli, Nánási. Játékvezető: Cseszárik Kálmán volt.

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve itt letölhető

Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek bennünket! Ismét szép számú nagyvázsonyi szurkoló jelent meg a mérkőzésen.

A 17. fordulóban szabadnapos a Kinizsi TE csapata, április 1-én Herend ellen, hazai pályán folytatjuk.

Idevonatkozó hír, hogy egy héttel korábban, csapatunk felkészítő mérkőzésen, az egy osztállyal feljebb játszó Taliándörögdön otthonában 3:3-as döntetlent ért el.

ifj. Biró László (Kinizsi TE)

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.