2020. julius 9., Lukrécia

Új ember a Közép-dunántúli fejlesztési tanács élén

A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséget (KDRFÜ) korábban  dr. Temesvári Balázs vezette. Az egykori ügyvezető másfél éven át irányította a KDRFÜ-t, s ezidő alatt sikerült elérnie, hogy az utolsók közül az első kettő közé került a Közép-dunántúli régió az operatív programok megvalósításában. Dr. Temesvári Balázs 2012. február 1. óta a Széphő Zrt. vezérigazgatójaként dolgozik, munkáját pedig Molnár Tamás (képünkön) folytatja.

Az új ügyvezetőt 2012. március elsejével nevezte ki Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter a cég irányítására.Molnár Tamás az elmúlt napokban megkezdte a társaság irányítási feladatainak átadás-átvételét, jogi, gazdasági helyzetének vizsgálatát és feladatainak átfogó megismerését.  Munkatársaival nekilátott a felkészülésnek az európai uniós támogatások felhasználásának gyorsítása érdekében hozott kormányzati intézkedések végrehajtására.

Molnár Tamás vezetői tapasztalatait a bankszektorban szerezte, ahol két évtizedet töltött. Napi munkája során kapcsolatban állt Fejér megye, illetve a Közép-Dunántúli Régió gazdaságával. A Magyar Fejlesztési Banknál, valamint a Magyar Gazdaságfejlesztési Központnál töltött évek során átfogó ismereteket szerzett régiónk fejlődéséről, fejlesztési lehetőségeiről.

Munkája mellett aktívan bekapcsolódott térségünk vállalkozásfejlesztési tevékenységébe és a közéletbe is. Jelenleg a Széchenyi Tőkebefektetési Alap Befektetési Bizottsági tagja, a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány FB elnöke, a Fejér Megyei Békéltető Testület tagja, valamint a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara akkreditált oktatója.

„Tapasztalataimat felhasználva azon dolgozom, hogy megismerjem az KDRFÜ elmúlt időszakának eredményeit, s a jövőbe tekintve meghatározzam az elérendő célokat, feladatokat.” – nyilatkozta a jövőt illetően – „Elsődleges célom, hogy a Kedvezményezettek a lehető legtöbb segítséget megkapjanak a projektjeik előkészítéséhez, megvalósításához, és kiemelt hangsúlyt kívánok fordítani az ügyfélszolgálati munka színvonalának további növelésére is.

Mint mondta: széleskörű együttműködésre törekszik régiónk terület- és gazdaságfejlesztési szervezeteivel, megyei és települési önkormányzataival, a kamarákkal, szakmai érdekképviseletekkel, nonprofit szervezetekkel, hatóságokkal és a médiával egyaránt.

Címkék: , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.