2020. augusztus 8., László

Iskolai sikerek – Hock Zsófi az országos döntőben

Országos döntőbe jutott Hock Zsófia 8. osztályos tanuló (felvételünkön – fotó: balatonvehir.hu) a Mosonmagyaróváron megrendezésre került német nemzetiségi vers- és prózamondó versenyen. Ugyancsak büszkék lehetnek a Víz világnapja alkalmából szervezett versenyen a vázsonyi iskolások, hiszen négy fős csapatuk első helyezést ért el. Ahogy kiderült, Hock Zsófi továbbtanulását is úgy tervezi, hogy abban a nyelvtudás mellett a szintén sikeres lovas sportnak is helye  és szerepe maradjon.

Hock Zsófia március 23-án, pénteken vívta ki a sikert, az ő felkészítését Diénes Melinda tanárnő végezte. A lovas sportban is sikeres nyolcadikos tanuló otthon is használja a német nyelvet szüleivel és a veszprémi SÉF-ben tervezi továbbtanulását. A vendéglátóipari végzettség és az érettségi mellé üzletvezetői képesítést is meg szeretné szerezni, ehhez a középiskola az egyik legközelebbi választás. Sőt, az intézmény segíteni kívánja Zsófit abban is, hogy a tanulás mellett sikeresen folytathassa lovas pályafutását.

Büszke lehet Szautner Erika igazgatónő az intézmény “vizes négyesére” is: március 22-én a Kardos Márton (4. osztály), Mesterházi Marcell (7), Stefanovics Bence (3) és Strommer Soma (4.) csapata a Víz Világnapja alkalmából szervezett versenyről hozta el az aranyrémet. A Bakonykarszt zrt. által szervezett ügyességi és észjárást is próbára tévő vetélkedőre a csapatot Lamperth Zoltánné tanárnő készítette fel.

Gömöry

 

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.