2019. augusztus 21., Sámuel, Hajna

Győzelem idegenben – az elnök a szurkolóknak is hálás

Mivel a vázsonyi legényekre csupa élbolyban tanyázó csapat leküzdése vár a megyei bajnokságban, minden pontra égető szükség van Nagyvázsonyban. A Kinizsi TE labdarúgói ezért is hálásak a csapat “tizenkettedik játékosának”, a szurkolóknak, kivált annak a busznyi “kemény magnak”, amelyik rendre idegenbe is elkíséri a klubot. Nem kis eredménye van ennek a mintegy 50 főnek, hogy vendégként sikerült legyűrni a Nemesvámos csapatát – Nánási és a klubelnök, ifj. Bíró góljával 2:1 arányban.

A 19. fordulóban Nemesvámosra látogatott a Kinizsi TE csapata. Mindenképpen szerettünk volna a Herendtől elszenvedett vereség után idegenben javítani – olvasható a klub honlapján.  A hárskúti mérkőzésen tapasztaltakhoz hasonló idő fogadta a csapatokat, erős széllel, később havazással. Sajnos a mérkőzés nem úgy kezdődött ahogy szerette volna a vázsonyi gárda és húsz perc után 1:0-ra vezetett a Nemesvámos. A félidő végén egy labdaszerzést követően sikerült ziccert értékesítenie a nagyvázsonyiaknak, így döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben feljavult a vázsonyi foci, ekkor már a szél is a vendégcsapatot támogatta. A 70. percben szabadrúgásból sikerült a vezetést is megszerezni, majd ezt követően a magabiztosan záró nagyvázsonyi védelem segítségével meg is őrizte azt a vendégcsapat. A végére elpattanhatott a vámosi cérna, hiszen a 90. percben a vendéglátók csapatából Tóth Roland piros lapot kapott.

A 12. játékos

Már-már tendencia, hogy idegenbeli mérkőzésünkre 50-60 fős nagyvázsonyi szurkoló”sereg” kísér el minket, így ezúton is szeretnénk megköszönni támogatásukat! Remek hangulatot teremtettek, a hármas sípszó után a csapattal együtt könnyebbültek meg és ordítottak fel(!), jelezve ezzel a nagy küzdelemben kiharcolt győzelem súlyát. Majd felrobbant a “stadion”… Otthon vagyunk – olvasható a www.kinizsite.hu oldalon!

Gólszerzők: Bálint Roland ill. Nánási Máté, Biró László

ifj. Biró László – NVMA

Beharangozó – nehéz ellenfelek várnak a fiúkra

A 19. fordulóban elkezdődött tehát az az ötös széria, melynek során a tabellán előttünk lévő csapatokkal mérkőzünk meg, következik még: Balatonakali(5. helyezett), Bakonynána (4.), Hajmáskér(1.), és a korábban az NBI.B-t is megjárt Várpalota(3.). Április 11-én Magyar Kupa selejtező lesz hazai pályán, a Márkó csapata ellen. Jó hangulatú mérkőzésen szeretnénk minden olyan játékosnak lehetőséget adni, akik eddig kevesebb szerephez jutottak, az eredmény másodlagos – olvasható a csapat honlapján.

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.