2020. augusztus 6., Berta, Bettina

Mesés Mesevár, a várépítő!

Várépítő Pályázati Program. A szakmai zsűriben Nagy-Kálózy Eszter színésznő, Ráday Mihály, Vadász György Kossuht- és Ybl-díjas építész. Minden évben közösség centrikus programok támogatója. Idén a támogatottak között ott van a nagyvázsonyi Mesevár Óvoda és Bölcsőde is.

Budapesten, 2012. május 25-én a zsűri megtarotta ülését és döntött a nyertes pályázatokat illetően. A tavalyi év pályázataihoz képest jelentősen megnőtt a beadott, érvényes pályázatok száma. A zsűrinek 14,2 millió Ft értékű termékeket kellett szétosztani a 212 pályázó között.

A zsűri döntése szerint 29 gyermekintézmény összesen 11 221 781 Ft értékben nyert termékeket, míg 4 műemlék összesen 3 083 980 Ft értékben nyert az épületfelújításhoz szükséges termékeket. A nagyvázsonyi óvoda az elnyert támogatás segítségével az épület egy részét, főként az utcai frontot tudja bepucolni, szebbé és takarékosabbá tenni.

A második Várépítő páláyzat díjátadó ünnepségére 2012. június 14-én kerül sor az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI) székházában, a fővárosban. További információ az idei és a jövő évi pályázatokról is a www.varepitopalyazat.hu oldalon található.

EMI

Címkék: ,

Hozzászólás nem engedélyezett.