2020. augusztus 8., László

Savanyó Jóska és a vázsonyi tenisz

Két versenyre is invitálja a Tenisz Club Nagyvázsony (TCN) tagjait és az érdeklődőket. A fehér sport szerelmesei Nagyvázsonyban illetve Tótvázsonyban mérkőznek meg háziversenyeken, meghívásos versenyen. A második torna igazán betyárosnak igérkezik…

Jövő szombaton, azaz augusztus 4-én 13 órakor kezdődik az idei egyéni férfi TCN-bajnokság településünkön, a tóparti pályán. A verseny előtt, 13 órakor lesz lehetőség nevezésre, utána sorsolás és verseny veszi kezdetét- tájékoztatta hírportálunkat Csebi Pogány Péter vezetőségi tag. Másnap, augusztus 5- én 9.00 órától a játékok folytatására illetve zárónapra kerül sor.

Alig egy hét és újabb kihívás elé néznek a nagyvázsonyi teniszezők. Augusztus 11-én, ugyancsak  szombaton Tótvázsonyban egész napos  “Savanyú Jóska kupa” kerül megrendezésre a szomszédos településen, ahol a nagyvázsonyiak is salakra lépnek. A helyi temetőben eltemetett híres bakonyi betyárról (képünkön) elnevezett tótvázsonyi viadalon a szervezők étkezést biztosítanak a versenyzőknek. Az érdeklődők jelentkezhetnek és további részleteket Horváth Lászlónál kaphatnak (mobil: 30-418-65-83).

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.