2019. november 13., Szilvia

Munka- és tanulási lehetőség álláskeresőknek

Magyarország kormányának és intézményeinek célja a munkahelyteremtés és a felzárkóztatás. Ennek érdekében háziállat-gondozó képzés indul ez év őszén (várhatóan hó végén, október elején) Veszprém megyében, kellő számú helyi jelentkező esetén Nagyvázsonyban.

A képzésre jelentkezhetnek regisztrált álláskeresők. A képzés bő fél éves, mely idő alatt a felvételt nyert résztvevők állami finanszírozásban, munkabérben részesülnek továbbá tanuláshoz utazáskedvezményben.

A képzés várható helyszíne: Veszprém. Kellő számú környékbeli jelentkező esetén a képzés helyszíneként Nagyvázsony is lehetséges. A képzés várhatóan heti egy elméleti délelőttből, 2 nap gyakorlatból és 2 nap munkából fog állni. Jelentkezni 8 általános iskolai (vagy magasabb) végzettséggel lehet.

A jelentkezőknek és sikeres felvételt elnyerőknek biztosítunk lakóhelyéhez közel eső (vázsonyiaknak lehetőség szerint vázsonyi) gyakorlati helyszínt. A sikeres képzést követően a résztvevők többségének a munkaügyi központok segítségével munkahelyet biztosítunk.

A képzésre jelentkezni, információt kérni lehet az Emberi Erőforrás-fejlesztési Minisztérium Türr I. Képző és Kutató Központjának (TKKI) Veszprémi Oktató Bázisán a 88-326-376-os telefonszámon vagy a fabry.szabolcs@tkki.hu elektronikus levélcímen.

Fábry Szabolcs

TKKI Veszprém Oktatási Bázis

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.