2020. julius 10., Amália

Őstermelői igazolványok cseréje

A négy évnél idősebb őstermelői igazolványokat a gazdáknak le kell cserélniük. Erre legközelebb Veszprémben van lehetőség.

Adatbejelentő őstermelői igazolványhoz. Mivel falunkban megszűnt jó pár ügyintézési lehetőség, a cikkünk alján található linkben több dokumentum letöltésére is lehetőséget adunk

Minden 2009. január 1-e előtt kiállított őstermelői igazolványt le kell cserélnie gazdájának – tudtuk meg Orbán Judit falugazdásztól. Ahogy arról korábbi írásunkban beszámoltunk, jelentősen csökkent a Nagyvázsonyban elintézhető ügyek száma, megszűnt falugazdász-szolgálat is a településen, ezért az őstermelői igazolványok megújítására (vagy újak kiváltására) csak a megyeszékhelyen van lehetőség.

Az új őstermelői igazolványok cseréjére Veszprémben, a Dózsa Gy. út 33. sz. alatti falugazdász irodában van lehetőség hétfőn, kedden 8-11 és 12-15 óra között, valamint pénteken 8-12 óráig. A cseréhez szükséges dokumentumokról, illetékről a 06-70-4365055-ös telefonszámon ad tájékoztatást a falugazdász.

Mivel helyben jó pár ügyintézési lehetőség megszűnt, járási ügyintézés is csak heti fél nap erejéig van, honlapunk igyekszik segítséget nyújtani az őstermelőknek. Az őstermelői igazolvány kiváltásához, megújításához illetve egyéb gazdálkodással kapcsolatos iratminták itt letölthetőek!

NVMA

Címkék: , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.