2020. junius 7., Róbert

Lukács Csaba a Várpanoráma Klub nagyheti vendége

Észak-Korea, Tóásó-ügy, elsőként a Katrina hurrikánnál, Nyírő-temetés, marosvásárhelyi székely-tüntetés, Afganisztán (itt le is tartóztatták néhány napra). Csak néhány azon események közül, amelyeken a legelsőként tudósított Lukács Csaba, a Magyar Nemzet újságírója.

Nagycsütörtökön, március 28-án este 20 órától lesz a Várpanoráma Klub vendégek Lukács Csaba. A szerző mesél a különböző és különleges újságírói helyzeteiről, ahonnan sokszor a világon is elsőként tudósított a Magyar Nemzet, a Hír TV vagy az utóbbi években a közszolgálati médiumok számára.

Bőröndje mindig bepakolva, ritkán egyeztet egy-két nappal későbbi programokat, mert soha nem tudja, mikor kell indulnia a világ valamelyik veszélyzónájába. Lukács Csaba egyik legismertebb ténykedése a kopfban felsoroltak közül a Tóásó-ügy, amelyről az MTV-ben itt tölthető le beszélgetés. A zsurnaliszta bejutott a Bolíviában ítélet nélkül évek óta raboskodó magyarhoz, aki jelen volt és csodával határos módon élte túl Eduardo Rózsa Flores legyilkolását. A publicista Nagyvázsony-témájú interjúja is elérhető, a 2008-as karácsonyi Magyar Nemzetben Fábry Szabolcs volt polgármesterrel beszélgetett.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a programra. Várpanoráma Vendégház, Temető u. 9. (Nagyvázsony), 20-4417-803.

 

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.