2020. augusztus 9., Emõd

Bemutatkozik az MNVH Veszprém megyei irodája

Civil szervezetek, egyházak, vállalkozók a kedvezmé-nyezettei a vidékfejlesztési pályázatoknak, de a Magyar Nemzeti Vidékfejlesztési Hálózathoz (MNVH) tartoznak az IKSZT-k, Integrált Közösségi Szolgáltató Terek is. Fábry Szabolcs, az MNVH Veszprém megyei iroda működését Kislődön mutatja be.

Az egész országban felálló irodahálózat megyei pontjai vidéki kisvárosokban, községekben kezdték meg működésüket. Ahogy arról honlapunk is beszámolt, az MNVH Veszprém megyei irodája Nagyvázsonyban nyílik meg Fábry Szabolcs megyei referens vezetésével.

Április 22-én, hétfőn 10 órakor Krizsán András Ybl-díjas építész, az MNVH elnökségi tagja és az MNVH Veszprém megyei irodavezetője együtt mutatják be a szervezet működését illetve a megyei iroda munkáját, feladatait. A megyei fórumra Kislődön, a helyi Kalandpark konferenciatermében kerül sor.

Az iroda kialakítását megkezdtük, de az elérhetőségeken (veszpremmegye@nakvi.hu, 30-6963-575) már az ügyfelek kapcsolatba léphetnek velünk. Az MNVH megyei irodáinak feladatai közé tartozik a 2014-2020-as Európai Uniós gazdasági ciklus hazai vidékfejlesztések előkészítésében való aktív közreműködés, a Vidékfejlesztési Minisztérium pályázatainak helyi koordinálása, monitorja, az új projektek segítése és az IKSZT-k működése is – fogalmazott a megyei iroda képviselője.

A bemutatkozó konferenciára a szervezők várják az érdeklődőket, ingyenesen regisztrálni a veszpremmegye@nakvi.hu elektronikus elérhetőségen lehet.

NVMA

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás a(z) “Bemutatkozik az MNVH Veszprém megyei irodája” bejegyzésre

  1. […] azt megírtuk korábban, Nagyvázsonyban nyílik meg az MNVH Veszprém megyei irodája. Az iroda bemutatkozó rendezvénye […]