2019. február 21., Eleonóra

Munkalehetőség

Munkatársat keres a hamarosan megnyíló, átalakult Várpanoráma Vendégfogadó Nagyvázsonyban, ahol helyi és térségbeli termékekkel kínálják a környékbelieket és a túristákat.

Elsősorban helyi és Balaton-felvidéki termékek kóstolója lesz a Várpanoráma Vendégfogadó, ahol kiállítás, programok és szolgáltatások várják majd a vendégeket. A hamarosan megnyíló hely felszolgáló munkatársat keres.

Jelentkezni az üzemeltető Várpanoráma Vendégfogadó Kft-nél lehet fényképes önéletrajzzal. Előny (de nem feltétlenül feltétel): német nyelv ismerete, szakmai végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok.

Az ideális jelölt mosolygós, vendégszerető, barátságos személyiség, megbízható munkatárs, aki azonosulni tud a magyar és ezen belül is leginkább a Balaton-felvidéki termékeket kínáló hely szellemiségével; illetve aki szívesen közreműködik a vendégeknek szervezett programok, szolgáltatások lebonyolításában is.

A Várpanoráma várhatóan ősztől is nyitva marad csökkentett üzemmódban. Önéletrajzokat a fabry.nagyvazsony@gmail.com elérhetőségre várja a Várpanoráma Vendégfogadó Kft.

Címkék: ,

Hozzászólás nem engedélyezett.