2020. február 21., Eleonóra

Elkezdődött a fociszezon

Nyári pihenő után a Kinizsi TE belekezdett a csapat megerősítésébe átszervezésébe, játékosok érkeztek, de a legnagyobb kérdés, az edzőkérdés még megoldásra vár a csapat háza táján. Sajnos a kupa-meccs nem sikerült túl jól Szigliget ellen.
Sajnos Szabó Zoltán Dörgicsére távozott a klubtól, de a Kinizsi kapott biztató jeleket, hogy néhányan csatakoznának a csapathoz – tudtuk meg Szokoli Ádámtól. Egy friss igazolásról már be tudunk számolni, hiszen Nagyvázsonyba érkezett friss igazolásként Balatonalmádiból Budi Gábor, Varga Dávid, Várpalotáról Hubay Dániel, Veszprémből Varga Balázs valamint a csapat leigazolta a helyi Mesterházi Marcelt, és komoly térdsérüléséből felépült, újra kerettag Kugler Ákos is. Sajnos a klub edzőt még nem talált, pedig  mindent megtettek a vezetők, hirdetések útján kerestek/keresnek szakembert a csapat mellé.
Nyári felkészülési mérkőzést is játszottak a fiúk a felsőbb osztályban játszó Kislőd ellen, ezt a meccset a Torna-patak mentiek nyerték 6:4-re. Szokoli és Husvéth góljaival a Kab-hegy túloldalán lévő Szentgállal viszont 2:2-es döntetlent játszott a Kinizsi ugyancsak felkészülési mérkőzés keretében. A nagyvázsonyi klub első idei tétmeccsét a szigligeti Balaton SE ellen vívta, Magyar Kupa-mérkőzésen, hazai pályán 1:6-os vereséget szenvedett a Kinizsi.

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.