2019. julius 16., Valter

Lapot adott ki a református gyülekezet

VÁRUNK – ez a címe az igényesen tördelt református kiadványnak. A lapból kiderül, gazdag adventi programmal készül a helyi közösség.

Minden reformátusnak, akiről tud a helyi közösség, eljut a gyülekezet VÁRUNK c. kiadványa. A református egyház Nagyvázsonyban 2005-ben adott ki utoljára hírlevelet, 8 év után újra kiadvánnyal fordulnak a helyi hívekhez és érdeklődőkhöz. A lap címoldalán Debrecenyi Károly István lelkipásztor (aki 2013 nyarán került a községbe) beköszöntője illetve Szombati József gondnok beszámolója olvasható.

A belső oldalon a hittanos évnyitóról szóló írást, egy mintegy 3 hónapot felölelő előadás-sorozatról szóló beharangozót, az adventi gazdag program hívogatóját, míg a 4. oldalon az állandó gyülekezeti alkalmak ismertetését találják az olvasók. Advent napjaiban december 1. és december 26. között a reformátusok kórus-szolgálatot, mézeskalács-sütést, evangélizációt és gyermekkarácsonyt valamint családos istentiszteletet és természetesen ünnepnapokon úrvacsorát szerveznek, tartanak.

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.