2020. julius 12., Izabella, Dalma

Veszprémben is tartozik a volt SZDSZ

1,22 milliárd forint tartozást hagyott maga után a legellent-mondásosabb párt, a volt Szabad Demokraták Szövetsége. Veszprémben is jelentős tartozást hagyott maga után a liberális alakulat. A párt volt vezetői menekülnek a kérdés elől. 

Több, mint 1,2 milliárd forint a rendszerváltó Szabad Demokraták Szövetségének tartozása – írja az mno.hu. A párt a rendszerváltás óta eltelt 23 évből 12 éven át volt az MSZP kormánykoalíciós partnere, majd a 2010-es választásokon nem jutott a parlamenti küszöb közelébe sem. A liberálisok jelentős adósságot halmoztak fel, amelynek egy részével, 1.500.000 forinttal például Veszprémben tartoznak (ld. a mellékelt ábra – kattintásra nagyítható).

A párt volt vezetői, Kuncze Gábor (Gyurcsány-Bajnai kormány belügyminisztere, Klub Rádió); Hack Péter (jelenleg Hit Gyülekezet), Bauer Tamás (jelenleg a Gyurcsány-féle DK elnökségi tagja), Magyar Bálint (Bajnaiéknál oktatási miniszter) menekülnek a nekik feltett kérdések elől. További részletek az mno.hu oldalon, ha ide kattint. 

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.