2020. julius 9., Lukrécia

Az alapítvány tett feljelentést

Rongálás a közterületen: az önkormányzat nem tett semmit. Úgy tűnik nem hall, nem lát és nem cselekszik, így az alapítvány tett bejelentést a rendőrségen. Erre az öt éves fenntartási kötelezettség miatt is szükség volt. 

Másfél éve újította fel a nagyvázsonyi Pontes Alapítvány a község központját, amelyben három komolyabb rongálás történt az átadás óta. A közterületen történt (több-százezres kár) ügyében a település önkormányzata nem cselekedett, így az alapítvány tette meg a rendőrség felé a bejelentést ismeretlen tettes ellen. A bejelentésre azért is szükség van – tudtuk meg -, mert az alapítvány pályázatával elért fejlesztéssel 5 évig bármikor el kell tudni számolni . Egy ellenőrzés esetén vagy garanciális problémáknál a hiányosságokat meg kell indokolni.

Feltehetően a legtöbb olvasót, nagyvázsonyit zavarja a község(központ) elhanyagoltsága, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a legutóbbi rongálásról készült írásunk az egyik legolvasottabb és legtöbb elismerő klikket kapott – itt érhető el.

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás a(z) “Az alapítvány tett feljelentést” bejegyzésre

  1. […] összetöréséről itt írtunk. A faluközpontot 2012-ben megújító Pontes Alapítvány a feljelentést nem adta fel, hanem elállt az ügy további bolygatásától remélve, hogy a községháza […]