2019. julius 16., Valter

Evangelizáció karácsony előtt

Gyógyító öröm Isten szeretetéről címmel hirdet meg a Nagyvázsonyi Református Egyházközség evangelizációs estéket december 19-21-e között.

Az evangélium görög eredetű szó, jelentése: örömhír, jó hír. Az idei Adventben (Krisztus-várás), a zárónapokban az alábbi témákkal várják a református parókián az érdeklődőket: Hogyan szeret Isten? (csütörtök); Miért szeret Isten? (péntek); Meddig szeret Isten? (szombat). A programokra nem csak reformátusokat, hanem más felekezethez vagy felekezethez egyáltalán nem tartozó érdeklődőket is szeretettel várnak.

“Nincs más út, mint újra és újra vissza: vissza Isten szeretetéhez. Minden űzöttségünkből, elrontott döntésünkből, sebzettségeinkből vissza Isten gyógyító szeretetéhez, hogy nála gyógyulva magunk is mások vigasztalóivá válhassunk” – fogalmaz a hívogatóban a reformátusok kiadványa, a Várunk. Az alkalmak 18 órakor kezdődnek a Kinizsi u. 69-ben lévő gyülekezeti házban. Az evangelizációs estéken az előadások után egy csésze mézes tea mellett kötetlen beszélgetésre is nyílik a lehetőség.

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.