2020. junius 2., Kármen, Anita

VIDEÓ készült a díjátadóról

VIDEÓVAL

A Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület elkészítette a Nagyvázsony Jó Hírnevéért 2013 díj átadásának kisfilmjét. Itt (is) megnézhetik.

A Pontes Alapítvány idén hatodik alkalommal adta át a Nagyvázsony Jó Hírnevéért díjakat. A 2013-as díjak átadásán Vigh-Krupla Orsolya köszöntötte a résztvevőket felemlegetve a civilek sikeres pályázatait, valamint az önkormányzat elmúlt évek néhány pályázati kísérletét valamint a 2009-es, 2010-es esztendők iskola- és közösségi ház fejlesztéseit. Ezt követően vidékfejlesztési  fórum keretében Fábry Szabolcs, az MNVH megyei vezetője és Lasztovicza Jenő, a megyei önkormányzat elnöke, országgyűlési képviselő tájékoztatta a résztvevőket a vidékfejlesztés következő hét évéről.

A díjátadóra a fórum végén került sor. Az idei díjazottak voltak Horváth Richárd prímás és zenekara, Kinizsi Táltosai Néptánc Együttes és Szigeti Balázs paraolimpikon, paraolimpiai bajnok. A díjakat átadta Fábryné dr. Takács Tímea, a Pontes elnöke és Lasztovicza Jenő.

A díjátadóról és fórumról itt készítettünk részletesebb beszámolót, ebben a cikkünkben pedig elolvashatóak a videóban is elhangzott laudációk.

 

Címkék: , , , , , , , , ,

Egy hozzászólás a(z) “VIDEÓ készült a díjátadóról” bejegyzésre