2019. november 13., Szilvia

Dombi Kornél: első helyezés Balatonfüreden

2 VIDEÓVAL

Hetedik alkalommal szervezték meg a Balatonfüredi Tuning Találkozót, a különlegesen felszerelt, “felpörgetett” autócsodák seregszemléjét. A nagyvázsonyi Dombi Kornél elhozta az első díjat, nem is akármilyen járműcsodával…

Retro Kategória: I. helyezett Dombi Kornél nagyvázsonyi fiatal mester

Kevesen ismerik, hiszen évtizedek óta nem gyártják a Volkswagen Karmenn járműcsodát (képünkön). Dombi Kornél egy ilyen, 1968-ban gyártott autókülönlegességet “tuningolt” fel édesapjával közösen üzemeltetett autófényező- és karosszéria-műhelyében. A nagyvázsonyi fiatalember több versenyen, találkozón megfordul a gyönyörű VW Karmenn-nel, de az egyik legrangosabb magyarországi versenyen elhozta az első helyezést is.

Balatonfüreden, a Kisfaludy Strand parkolójában hetedik alkalommal szervezték meg április 12-én a Balatonfüredi Tuning Találkozót, ahol Dombi Kornél a gyönyörűen felújított és felpörgetett Karmennjével elnyerte a Retro Kategória első helyezését. A díj különleges értéke, hogy a kárpitozást leszámítva a fiatal szakember kétkezi munkájával készült el az átalakított gépjármű-ritkaság.

Gratulálunk Dombi Kornélnak és további sikereket kívánunk!

Videók: a szemfülesek a két kis klip-ben felfedezhetik a nagyvázsonyi fiatal mester alkotását is:

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.