2020. április 3., Buda, Richárd

Virágzó vidékünk-kisfilm: Veszprém megye

VIDEÓVAL

Két jó vidékfejlesztési példát dolgoz fel a 3 perces kisfilm, köztük a nagyvázsonyi lovasiskola elképzeléseit (képünkön Hock Ferenc lovasklub-elnök).

Veszprém megye vidékfejlesztési jövőjéről Fábry Szabolcs az MNVH-iroda képviseletében beszélt

Az Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) és a Gazdasági Rádió közös produkciójának keretében készült el országosan, megyénként a 19 megyét egyenként bemató, 19 egyenként 20 perces rádióadás. A műsorsorozat célja, hogy megyénként néhány jó példával mutassa be a vidéki életben előremutató kezdeményezéseket, projekteket. A rádióadást itt is meghallgathatják az érdeklődők.

A rádiós műsorhoz készült 3 perces kisfilmben Fábry Szabolcs, az MNVH Veszprém megyei irodájának képviselője beszél a megyei készülődésről illetve két jó példa került feldolgozásra. Hock Ferenc, a nagyvázsonyi lovasiskola vezetője a lovasélet jövőjéről és az elmúlt időszak eredményeiről szól; míg Bodnár György, somlószőlősi polgármester bemutatja, hogy milyen eredményeket ért el kisközségük a különböző lehetőségeket kihasználva helyi növénytermesztésben, feldolgozásban és mangalica- illetve rackatartásban.

A kisfilm megtekinthető itt is:

Címkék: , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.