2020. január 18., Piroska

Nagyvázsony Jó Hírnevéért 2014

Átadásra kerültek az idei Nagyvázsony Jó Hírneve Díjak augusztus 23-án, a VIRTUS Fesztivál keretében, amelyre szeretettel várják a falu polgárait. 

A Pontes Alapítvány és partnerei által szervezett VIRTUS Fesztivál (plakát itt) keretében kerültek átadásra a Nagyvázsony Jó Hírnevéért 2014 díjai. A helyi civilek által javasolt díjakat idén a Nagyvázsonyi Ifjúsági Fúvószenekart életre hívó Vázsonyi Kürt Alapítvány, az NB I-es labdarúgó és a gyermekutánpótlás szakmai vezetőjeként tevékenykedő Kelemen Miklós valamin a Dumaszínház vezetője, Litkai Gergely vehette át az augusztus 23-i lovasversenyt követő díjátadó ünnepségeken (várhatóan 18.00 óra magasságában).

A 2014-es díj elismertjeinek laudációi itt olvashatóak laudációk 2014 A díjakat Fábryné dr. Takács Tímea, a Pontes elnöke és Jobbágyi Józsefné, az első (postumus) díjazott Jobbágyi József  díjtulajdonosa adja át. Laudációkat felolvassa Fábry Szabolcs, a Virtus szervezőbizottságának vezetője.

A 2013-as díjazottakról itt olvasható tudósítás, korábbi (2007-2012) díjazottak pedig a szócikkre kattintva kereshetőek fel.

A díjátadásról készült fényképes tudósítás itt olvasható el. 

Díjazottak:

2008: Kiss József tanító ph, Jobbágyi József lovasiskola vezető ph, Varga Béla népművelő ph (díjátadó: Pontes és Fábry Szabolcs polgármester). 2009 (díjátadó: Pontes és Bernáth Ildikó orsz. gy. képviselő): id. Strenner Zoltán volt polgármester ph., Hock József volt jegyző, dr. Horváth Balázs volt országgyűlési képviselő ph. 2010: Csebi Pogány Péter német önkormányzati elnök, Császár Ottó volt tanácselnök ph., Tál Zoltánné pedagógus-nyugdíjas klub elnöke (díjátadó: Pontes és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes). 2011: Kőrösi Csaba színművész, Tarsoly László kovácsmester és múzeumalapító, Wágenhoffer Károlyné pedagógus és nemzeti díjas lovas tanárnő (díjátadó Pontes és dr. Horváth Zsolt orsz. gy. képviselő). 2012: Mesterházy József erdész, vállalkozó, amatőr fotós; Hock Ferenc, a lovasegyesület elnöke és a Nemesleányfalu Jövője Alapítvány (díjátadó Pontes és V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár), 2013: (díjátadó: Lasztovicza Jenő orsz. gy. képviselő, megyei elnök és Pontes) Horváth Richárd és cigányzenekara, Kinizsi Táltosai Néptáncegyüttes, Szigeti Balázs paraolimpiai bajnok.   Ph.: posztumusz.

Címkék: , , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.