2019. február 19., Zsuzsanna

Remekül helyt állt Parrag Ákos a Nemzeti vágtán

Parrag Ákos szombaton 17.30 órakor kezdte meg versenyzését a Nemzeti Vágtán. Nem volt könnyű dolga a nagyvázsonyi Nemesleányfalui Lovas Egyesület “huszárjának”, aki épp hogy lecsúszott a döntőbe jutásról. 

Szombaton kezdődött meg Parrag Ákos versenyzése a Nemzeti Vágtán. Pénteken felvitték a Nemesleányfalui Lovas Klub Edua lovát Budapestre a klub és a Kinizsi vár közreműködésével. Mint a sorsoláson kiderült, Parrag Ákos, a klub lovasa az előfutamban a külső körön áll rajthoz, hogy kivívja a döntőbe kerülését. Sokáig továbbjutásra állt Parrag Ákos a második helyen, de az utolsó pillanatokban a harmadik helyen lévő lovas megelőzte az első két versenyzőt, így Ákos a harmadik helyre szorult és így nem lehet ott a vasárnapi döntőn.

Mint ahogy arról Hock Ferenc klubelnök beszámolt, nagyon szép siker a Nagyvázsony-nemesleányfalui versenyzőtől a harmadik hely, hiszen technikai okok miatt alig két hete derült ki, hogy melyik lóval indulhat el a futamon Parrag Ákos, aki a Balaton Vágtán elért második helyezésével vívta ki a lehetőséget a fővárosi részvételre. A május 25-i versenyről itt írtunk.

Büszkék vagyunk rád, Ákos. Gratulálunk! 

Címkék: , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.