2020. julius 9., Lukrécia

Megalakult a nagyvázsonyi képviselőtestület

Október 20-án alakult meg az új nagyvázsonyi képviselőtestület a helyi közösségi házban. Hibázni lehet, felállni kötelező – hangsúlyozta beszédében a polgármester.

Október 20-án, hétfőn este 19 órakor alakult meg az új nagyvázsonyi képviselőtestület az IKSZT (Közösségi ház) épületében (Petőfi u. 2/a.). Az alakuló ülés első felében ünnepélyes esküt tett Fábry Szabolcs, a település polgármestere, képviselői, Henn János személyében megválasztásra került az alpolgármester is. Ezt követően a polgármester beszédében a türelemre, párbeszédre, munkára és alázatra helyezte a hangsúlyt. A legfontosabb programpontok ismertetését követően a településvezető a néhai Fradi-játékost és edzőt idézte: “pofára esni lehet, hibázni, elrontani lehet; talpra állni kötelező“.

Az egyik legfontosabb döntésként a képviselőtestület beadta az árvíz okozta hídkárokra  Vis Maior-kérelmét, amelyet a település a Belügyminisztériumnak nyújt be. Húsz perc szünet következett koccintással, majd további napirendekkel folytatódott az ülés.

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.