2020. augusztus 15., Mária

Álláspályázatok, pályázatok Nagyvázsony önkormányzatában

Zárt ülésen tárgyalta meg a képviselőtestület a nagyvázsonyi körjegyző, pénzügyi munkatárs és műszaki vezető távozását. Mint megtudtuk, pályázatot ír ki a község az állások betöltésére. Három másik, vállalkozói pályázatról is döntött a testület.

Nagyvázsony Község Önkormányzata pályázatot ír ki a jegyzői munkakör, egy pénzügyi munkakör betöltésére. A szintén napokban távozott Henn Zsolt műszaki vezető munkakörét ideiglenesen, néhány hónapig megbízással látják el, erre vagy hasonló jellegű munkakörre a testület később ír ki pályázatot. A munkakörök részletei hamarosan megjelennek a község honlapján, facebook-oldalán, a megyei és egy országos napilapban is és hamarosan itt is.

A képviselőtestület megpályáztatja a középületek kazánfelülvizsgálatait és felügyeletét, a honlap domain-tárhelyét és arculatát valamint a pénzügyi gazdálkodás szabályzatait és szabályozottságának felülvizsgálatát is – tudtuk meg. A pályázatokkal kapcsolatban további információ a www.nagyvazsony.hu oldalon illetve Fábry Szabolcs polgármesternél (20-4417-803) valamint az info@nagyvazsony.hu elektronikus elérhetőségen is kérhető.

Pályázati kiírások a www.nagyvazsony.hu oldal alapján: Jegyzői pályázat Nagyvázsony , Pénzügyi ügyintézői pályázat Nagyvázsony

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.