2020. junius 5., Fatime

Távozik az aljegyző és az IKSZT-vezető

November 30-ával távozik Nagyvázsony Közös Hivatal aljegyzője és a helyi IKSZT vezetője is hivatalából. Az önkormányzat december 3-i közmeghallgatáson tájékoztatja a lakosságot. 

Felmondott és kérte távozását próbaideje alatt Török Ádám aljegyző a Nagyvázsonyi Közös Hivatalból. December 1-i hatállyal közös megegyezéssel Stefanovitsné Sipos Mária is távozik.

Fábry Szabolcs polgármester a Napló megkeresésére válaszolva jelezte, hogy december 3-án, Közmeghallgatás keretében (Nagyvázsiny, IKSZT, 17 óra) tájékoztatja a lakosságot a szervezeti átalakulásokról. Mint megtudtuk, az új jegyző érkezésééig Bognár Andrea badacsonyi hivatalvezető, rutinos közigazgatási szakember látja el a jegyzői feladatokat. Ugyancsak a Balaton partjáról érkezik Molnárné Vajda Krisztina mérlegképes könyvelő, államháztartási szakember, aki a pénzügyi feladatokban segíti a Nagyvázsonyi Közös Hivatal munkáját.

A hivatal korábban (erről itt írtunk) – ugyancsak közös megegyezéssel távozó munkatársainak, vezetőinek távozása után – pályázatot írt ki a munkakörök betöltésére.

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.