2020. julius 9., Lukrécia

Elismerték a vidékfejlesztő munkát

Az Év vidékfejlesztő közössége LEADER-különdíjat vehetett át az Éltető Balaton-felvidék LEADER szervezet Budapesten. Ugyanezen a konferencián ismerték el a megyei referensek, köztük a Veszprém megyei referens munkáját is.

Idén IV. alkalommal szervezték meg a IV. Magyar Vidék Napját Budapesten, a Vajdahunyad-várban december 10-én. A rendezvényen Fazekas Sándor minisztertől és V. Németh Zsolt államtitkártól az Éltető Balaton-felvidék LEADER közösség vehette át az “Év vidékfejlesztő közössége – LEADER különdíjat” a dr. Rédei Zsolt által elnökölt közösség illetve Szabados Zsuzsanna által vezetett munkacsoport. Az elnökség facebook-közleményében az egész térség díjának nevezte az elismerést, amiért hálásak az elnökségnek, a munkaszervezet tagjainak és természetesen a sikeresen és jól pályázó szervezeteknek, közösségeknek.

Ugyanezen kétnapos rendezvény keretében kapott elismerést az MNVH megyei referensi hálózata. Az MNVH elnöke és főigazgatója elismerő oklevéllel tüntette ki a megyei munkatársakat, köztük Fábry Szabolcsot, a Veszprém megyei iroda vezetőjét is. Az MNVH januártól alakul át és kerül a Miniszterelnökség Vidékfejlesztési államtitkárságához.

Címkék: , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.