2020. február 19., Zsuzsanna

Megújul a kisiskola – képzésekhez képzésvezetőt keresnek

Tavasszal kezdődnek a munkálatok a faluközpontban álló kisiskola-épületen. A felújítással kapcsolatos képzéshez képzésvezetőt keresnek műszaki vagy kertészeti végzettséggel.

Nagyvázsony község képviselőtestülete 2014 novemberében vette fel a kapcsolatot az állami képzőközponttal, a TKKI-val. A kapcsolatfelvételnek köszönhetően Fenyvesi Rita veszprémi kirendeltségvezető és Pájer László regionális igazgató is Nagyvázsonyban járt és találkozott Fábry Szabolcs polgármesterrrel. Az önkormányzat és a képzőközpont együttműködésének köszönhetően január-februári előkészítést követően február végén, márciusban kezdődhetnek meg a községben azok a képzések, melynek köszönhetően megújul a kisiskola homlokzata és belső termei. Várhatóan festő-kőműves segédek képzését és kertészeti munkás képzés fog indulni a településen álláskeresők részére. Az együttműködésnek köszönhetően tovább csinosodik a településközpont.

Munkahelyteremtés is

A képzéshez műszaki felsőfokú vagy/és agrár-kertészeti felsőfokú diplomával rendelkező képzésvezetőt keresnek fő- vagy mellékállású közalkalmazotti munkaviszonyba Nagyvázsonyból vagy szűk körzetéből építkezési gyakorlattal, releváns tapasztalattal. A képzésvezetőt a TKKI alkalmazza a képzés idejére (várhatóan 5-6 hónapra). Képzésvezetői munkaviszonyra jelentkezni az önkormányzat hivatalában lehet (info@nagyvazsony.hu, 88-264-011). A képzéseket a TKKI és az önkormányzat január közepétől hirdeti meg helyi és környékbeli álláskeresőknek. A sikeresen felvettek a képzés idejére fizetést kapnak a képzőközponttól. További információk január közepétől várhatóak.

Címkék: , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.