2020. február 21., Eleonóra

Meghalt a képviselő

Elhunyt Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő.

Meghalt Lasztovicza Jenő, a Fidesz taplocai egyéni körzetben nyertes országgyűlési képviselője. Halála miatt új választást kell majd tartani a veszprémi 3-as körzetben.

Lasztovicza Jenő egyik utolsó nyilvános szolgálata községünkben volt, a Nagyázsony Jó hírnév-díj átadásán adta át az elismeréseket

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja mély fájdalommal és megrendüléssel tudatja, hogy Lasztovicza Jenő (született 1961), a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője csütörtökön hosszú betegséget követően elhunyt. A Fidesz közelménye szerint Lasztovicza Jenő 1998-ban, 16 évvel ezelőtt mérette meg magát először képviselőjelöltként. Azóta minden választást megnyert – szerették és tisztelték őt. „Politikus társunkban tiszteletreméltó, becsületes, a hazájáért híven dolgozó társunkat veszítettük el. Szeretteinek gyászában a párt és a frakció osztozik. Lasztovicza Jenőt a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és a Magyar Országgyűlés saját halottjának tekinti” – olvasható a párt közleményében.

Lasztovicza Jenő képviselő temetése január 17-én, szombaton 13 órakor lesz Tapolcán.

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.