2020. augusztus 3., Hermina

Fiatalok kaptak bizalmat a hivatalban

Fiatalok kaptak bizalmat a hivatalban, az önkormányzatnál. Pénteken a testület, hétfőn a közös hivatal polgármesterei döntöttek egyhangúan.

Dr. Bónis Csilla jogász, közgazdász, könyvelő, a Nemzetgazdasági Versenyhivatal korábbi vezető munkatársa és veszprémi Pannon Egyetem több idegen nyelven oktató közgazdaságtant oktató tanára január 19-től Nagyvázsony, Mencshely és Pula közös hivatalának új jegyzője (képünkön). A 31 éves veszprémi szakember mellett további fiatalok jöttek a hivatalba illetve lettek kinevezve. A pénzügyi osztályon Holényi Júlia kapott megbízást és Stáhl Ádám közgazdász lett véglegesítve, a csoport vezetését pedig a szintén nagyvázsonyi származású fiatal közgazdász, könyvelő Fehér Zsanett látja el, hogy teljes legyen a stáb.

Az önkormányzat állományában is fiatalítás történt. Eczet Mariannt közművelődési munkatársnak, Szokoli Ádámot karbantartási csoport vezetőjének, Henn Dávidot pedig műszaki munkatársnak vette fel a képviselőtestület. Bognár Andrea badacsonytördemici helyettes jegyző asszony (ő január 18-ig helyettesít) úgy fogalmazott, hogy egy jó csapat van kialakulóban Nagyvázsonyban és jó hangulatú légkörben lehet dolgozni. Fábry Szabolcs polgármester még a karácsonyi nyugdíjas ünnepségen fogalmazott úgy, hogy “legyenek büszkék a nagyvázsonyi szülők, nagyszülők, de az ismerősök is a helyi fiatalokra. Nyilván nem hibátlanul, de eddig példás hozzáállásal dolgoznak. Ezek a fiúk és lányok itt nőttek fel, önök nevelték fel őket – fogalmazott a településvezető.

A vezetőket és dolgozókat fél év próbaidővel vették fel az önkormányzatok polgármesterei. Az új munkatársak és az ősszel megválasztott képviselőtestület tagjai a várhatóan március elején megjelenő önkormányzati újságban fognak bemutatkozni.

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.