2019. december 11., Árpád

Idős nőt fosztottak ki a környéken

Idős asszonyt fosztottak ki Monostorapátiban. A helyi tetteseket hamar elfogták. Nagyvázsonyban is idegenek kószáltak néhány napja, de hamar a távozás mellett döntöttek. Néhány fontos információ

Az egyedülélő asszony túlélte a támadást, amelyet elszenvedett, a rendőrség 24 órán belül elfogta az amúgy helyi tetteseket Monostorapátiban. A napokban Nagyvázsonyban is járkált egy ismeretlen négyfős társaság és több, egyedül élő asszonyhoz bekopogott fémért. Jó tudni, hogy a fémgyűjtés házaknál szabálytalan.

A település polgármestere és néhány önkormányzati dolgozó értesítették a rendőrséget, leadták a rendszámot illetve határozottan felhívták a figyelmét a Somogy megyéből itt “fémet kereső” idegeneknek, hogy tevékenységük szabálytalan, akik rövid értetlenkedés után távoztak. Javasolt ilyen típusú bekopogóknál, napközbeni érdeklődőknél azonnal értesíteni a hatóságot! Nagyvázsonyban (is) tilos az alkalmi és házaló fémgyűjtés, házaló kereskedés. Sokszor az ilyen “házalók” felmérik a terepet, az egyedülélőket vagy üres ingatlanokat.

Címkék: ,

Hozzászólás nem engedélyezett.