2020. augusztus 4., Domonkos, Dominika

Jegyzőt választottak a polgármesterek

A néhány éve életbe lépő törvények értelmében a polgármester illetve közös hivatal esetén a polgármesterek tanácsa választja a község(ek) jegyzőjét. Nagyvázsony közös hivatalában a településvezetők megválasztották a falvak új jegyzőjét. 

Dr. Weller-Jakus Tamást választották meg Nagyvázsony, Mencshely, Pula polgármesteri értekezletén a közös hivatal új jegyzőjének. Mint megírtuk, a korábbi jegyzőnek próbaidő alatt mondtak fel április 27-én. A polgármesterek azt a 25 éve közigazgatásban, 15 éve jegyzőként dolgozó szakembert választották, aki már januárba helyettesített a településeken, de a téli időszakban korábbi szolgálati viszonya miatt még nem tudott elhelyezkedni Nagyvázsonyban. Bónis Csilla távozásával Dr. Weller-Jakus Tamás pályázott és a településvezetők mellette döntöttek.

Az új jegyző kinevezése május 18-val lép hatályba, első ügyfélfogadási napja május 20-a, szerda. A közös hivatal ügyfélfogadása egyenlőre nem mutat változást, hétfőn, szerdán egész nap, pénteken délelőtt van ügyfélfogadás a közös hivatalban illetve kihelyezett ügyfélfogadások vannak havonta Pulán és Mencshelyen.

fotó: gmail.com

Címkék: , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.