2020. április 2., Áron

Olimpikon öttusázók Nagyvázsonyban – nyitott közönségtalálkozó egy élő legendával

marosi ádámA Magyar Öttusa Válogatott tart 10 napos felkészülést, lovas edzőtábort Nagyvázsonyban. Október 19-én a legendás lovas, Dallos Gyula tart nyilvános élménybeszámolót filmvetítéssel.

Balaska Zsolt lovas edző vezetésével 10 napon keresztül készül fel Nagyvázsonyban a Magyar Olimpiai Öttusa Válogatott Nagyvázsonyban. A Rio-i olimpiára készülő válogatott olimpikonok között van Marosi Ádám (címfotónkon), a londoni olimpia bronzérmese, Európa-bajnok és Földházi Zsófia, Európa-bajnok öttusázó is. A válogatott Hock Ferencnél és a település környékén tartja lovas edzéseit.

olimpiára készülnek

Cél a riói olimpia. Öttusázó-válogatottak Nagyvázsonyban

Az egyik legsikeresebb magyar sportág képviselői október 11-20-a között Nagyvázsonyban készülnek fel a brazíliai olimpia öttusa-lovas versenyére. A versenyzők a Vázsonyvölgy Panzióban kapnak ellátást és szállást. A csapatnál látogatást tett Fábry Szabolcs polgármester is, akinek az olimpikonok elmondták: mind ellátásban, mind a körülményeket tekintve, mind a Hock Lovasiskola lovas kiszolgálásának tekintetében nagyon magas színvonalú körülmények között készülhetnek a legrangosabb világversenyre és tervezik a visszatérést Nagyvázsonyba.

Nyilvános program Dallos Gyulával

Október 19-én, hétfőn a legendás lovas, edző, Dallos Gyula tart filmvetítéssel egybekötött élménybeszámolót a Vázsonyvölgy Panzióban. A 14 órakor kezdődő alkalom nyilvános, a programra bárki bekapcsolódhat. A lovas legenda előadásán az ifjúsági válogatott tagjai lesznek jelen, mivel a felnőttek október 16-a, péntekig készülnek Nagyvázsonyban, péntektől október 20-ig pedig a fiataloknak tart lovas edzőtábort Balaska Zsolt.

Az öttusa szövetség az alábbi cikkben számol be a lovas edzőtáborról.

Címkék: , , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.