2020. május 28., Emil, Csanád

Újabb képzések indulnak

jelentkezés Újabb képzések indulnak Nagyvázsonyban több szakirányon általános iskolát el nem végzett vagy 8 osztályt végzett illetve érettségivel rendelkező álláskeresők számára is. A résztvevők közel 80.000 Ft-os bérben és vidékről érkezők utazási térítést kapnak jövő nyárig.

Újra – közfoglalkoztatással, munkaviszonnyal egybekötött képzésekre lehet jelentkezni a nagyvázsonyi önkormányzatnál. A képzésen résztvevők 2016 júniusának végéig kapnak munkaszerződést és 79.155 forintos munkabért illetve a környékbeli településekről jelentkezők utazási hozzájárulást.

A lehetőségek között általános iskolát el nem végzett jelentkezők számára állatgondozó és kiskerti növénytermesztő szakmát, 7-8-ik osztályos bizonyítványt adó felzárkóztató képzésre lehet jelentkezni. Minimum 8 osztályos végzettséggel falusi vendéglátó szakra, érettségizett álláskeresőnek pedig közfoglalkoztatás-szervező szakirányra lehet jelentkeznie.

A képzésre és a munkabérekre Nagyvázsony Község a munkaügyi hivatalnál 13 millió forint támogatást kapott, melyből összesen 20 főt tud foglalkoztatni illetve gyakorlati helyeken szakmai képzést biztosítani a települési önkormányzat. További információ, jelentkezés (a keret betöltéséig!) a 06-88-264011-es telefonszámon lehet Rádóczy Csillánál, a program gazdájánál.

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.