2019. december 11., Árpád

Erdélyből vár önkéntest a nagyvázsonyi ifjúsági egyesület

evsErdélyből vár önkéntest az EVS-program keretében Nagyvázsonyba a helyi Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület. A közösség felhívása:

Kedves Leendő Önkéntes!

A nagyvázsonyi „Fekete Sereg” Ifjúsági Egyesület 20-30 év között fiatalt keres a határon túli területről (Erdély, Parcium, Mezőség, Székelyföld…) 2016. január 1-től egy évre Önkéntes teendője heti 30 óra azaz napi 6 órában az alábbi munkákra: -a településen működő ifjúsági házban hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozni -az egyesület rendezvényein vizuális dokumentálást végezni (fényképezni és kisfilmeket készíteni) -a település hangjait rögzíteni -hírlevelet készíteni az egyesület munkájáról -Európai Önkéntes Szolgálatot (EVS) népszerűsíteni fiatalok körében ifjúsági klubokban, iskolákban – bármi újszerű dolog, amihez az önkéntesnek van kedve.

Önkéntes ezért mit kap? Zsebpénzt 90 Euró/hó, étkezési hozzájárulást 1.000 Ft/nap (30.000 Ft/hó), szállást, amit 100% fizet a programban. A szálláson egy francia egy lengyel és egy német fiatallal lesz együtt az önkéntes. Nyelvtanfolyamot angol/spanyol/német/francia nyelv közül választhat Egy élményt az önkéntességtől:

Nagyvázsony egy kicsi falu Budapestől 150 km-re nyugatra és 20 km-re a Balatontól, Balatonfüredtől. A faluban 1800 fő él. Bővebben a településről a www.nagyvazsony.hu honlapon lehet olvasni. Önkéntes program, amit még biztosít: AXA biztosítást a szolgálat idejére. Az útiköltség 100% fizeti a program egyszer ide és egyszer haza. A „Fekete Sereg” Ifjúsági Egyesületről bővebben itt olvashattok: www.fekete-sereg.hu Önkéntes élet Nagyvázsonyban: https://www.youtube.com/watch?v=hUjApulgra0 Közösségi oldalunk: https://www.facebook.com/ifjusagiegyesulet.feketesereg?fref=ts

Jelentkezőtől önéletrajzot és motivációs levelet várunk 2015. december 10-ig! Bármi kérdésre szívesen válaszolunk a feketesereg2010@gmail.com vagy a karita@fekete-sereg.hu e-mail címen is. Mi csak bíztatunk Benneteket! Vágjatok bele:-)! Kíváncsian várjuk a jelentkezéseteket:

Rita és Erik

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.