2019. január 22., Vince, Artúr

HAM-moltak Nagyvázsonyban

HAMIfjúságról, ifjúsági intézményrendszerekről, ifjúságpolitikáról tartottak szakmai napot Nagyvázsonyban a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület, a helyi IKSZT és számos intézmény szervezésé ben. Célkeresztben a vidéki fiatalok megtartása volt.

A Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület, a Herman Ottó Intézet (volt NAKVI) és az önkormányzat Integrált Közösségi Szolgáltató Tere (IKSZT) szervezésében Helyi Aktivációs Műhelynapot tartottak ma egész nap a településen. A köszöntőket követően a különböző ifjúságot érintő programok, pályázati rendszerek, ifjúságsegítő intézmények illetve a kamarák és operatív programok fiatalokat érintő akcióiról, pályázati lehetőségeiről tartottak előadást a szakemberek, intézmények képviselői, vezetői. A rendezvényre mintegy 120 fő érkezett nem csak Veszprém megyéből, hanem az ország minden pontjáról, sőt: még a Partiumból, Nagyváradról is. A fiatalosan levezetett, lebonyolított 15 perces előadásokat műhelymunkák, szekciómunkák követték.

További információk, videófelvételek várhatóan a www.fekete-sereg.hu illetve a www.nagyvazsony.hu oldalakon lesznek s a megyei, szakmai hírportálokon, oldalakon lesznek találhatóak. Cikkünket ezek linkjével fogjuk frissíteni.

 

Címkék: , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.