2019. november 20., Jolán

Nem a betelepítési kvótára

kvótanemNagyvázsony is határozatban utasítja el a kötelező betelepítési kvóta ötletét. 6 igen és 1 tartózkodás mellett határozatot hozott erről a képviselőtestület.Nagyvázsony településének képviselőtestülete csatlakozva az ugyancsak hasonló határozatot hozó településekhez és a több, mint 1,8 millió magyar állampolgár aláírásához az alábbi határozatot hozta február 22-i ülésén 6 igen és 1 tartózkodás mellett:

“Nagyvázsony Község önkormányzata elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A kötelező betelepítési kvóta jogtalan, értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt. A kvóta veszélyezteti a kultúránkat és a mindennapjaink biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre.

Kérjük a kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvóta életbe lépését, védje meg Magyarországot és a magyar embereket!”

A határozat előzménye

Fenyvesi Zoltán megyei alelnök és a Fidesz térségi szervezeteinek kérése a testülethez:

Magyarország számára első a magyar emberek biztonsága, ezért minden eszközre – a kemény kiállásra is – szükség van, hogy meg tudjuk védeni az ország határait, a magyar embereket, a magyar családokat, mivel a kötelező betelepítési kvóta veszélye nem múlt el. Németország, Ausztria és a Benelux államok kormányai 45 ezer bevándorlót akarnak visszaküldeni Magyarországra.

Ezért továbbra is szükség van a kötelező betelepítési kvóta elleni határozott fellépésre, és ehhez nélkülözhetetlen a magyar polgárok, az Ön településén élők támogatása is. Megköszönve annak az 1 millió 800 ezer embernek – az Ön településén élőknek is – aki aláírásukkal kinyilvánították tiltakozásukat, arra kérem Önt és képviselő testületét, hogy határozatban utasítsa el a kötelező betelepítési kvóta hazánkra is vonatkozó alkalmazását.

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.