2020. junius 7., Róbert

Új felügyelő bizottság a non-profit kft-nél

felügyelőbizottságNagyvázsony Község képviselőtestülete egyhangúan választotta meg a várat üzemeltető non-profit kft felügyelőbizottságát.

A korábbi felügyelőbizottságból Hegyeshalmi Lászlót és Wágenhoffer Károlynét valamint új tagként Cseke Teréziát választotta meg a nagyvázsonyi képviselő-testület a Kinizsi non-profit kft. felügyelőbizottságába. Magasi József volt fb-tag, vállalkozó, a katolikus képviselőtestület tagja jelezte, szívesen folytatja a munkát, de szívesen át is adja helyét másnak, aki több időt tud szánni a non-profit kft-re.

Cseke Terézia agrármérnök – az önkormányzat által is részjeggyel bíró Abacus Szövetkezet elnöke – új tagként bemutatkozva elmondta: minden erejével azon lesz, hogy segítse a település és a vár fejlődését, projektcéljainak elérését. A bizottság új tagja 15 éven át volt szőlészeti ágazatvezető, majd munkaügyi diplomát szerezve, saját céget alapítva a humánpolitikával, munkajoggal foglalkozik. Településünket 4 esztendeje látogatja különböző programokon, rendezvényeken családjával, barátaival – szívügye Nagyvázsony fejlődése.

Mint a testületi ülésen kiderült, a felügyelőbizottság legalább negyedévente tartja fontosnak az fb-üléseket, támogatandó a falu vagyonával gazdálkodó társaság működését, fejlődését. A korábbi bizottság mandátuma februárban lejár, az új fb. megbízatása öt esztendőre szól. A Kinizsi non-profit kft fő tevékenysége az állami tulajdonban lévő Kinizsi Vár üzemeltetése. A cég 97%-ban az önkormányzat illetve 3%-ban a helyi Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület tulajdonában lévő non-profit vállalkozás.

Címkék: , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.