2020. julius 10., Amália

Épül-szépül március 15-e…

márc 15 emlékműMegújul az emlékmű, rendezvényház-belső a nemzeti ünnepre, társadalmi munka és belső megújítások teszik szebbé a falut és a község rendezvényházát Nagyvázsonyban.

Nyolcvan szék és 8 konferenciaasztal szépíti a nagytermet

Nyolcvan szék és 8 konferenciaasztal szépíti a nagytermet

Verebi Imre társadalmi munkájának köszönhetően megújul a március 15-i emlékmű (címlapfotón a festés alatt álló emlékmű) Nagyvázsony településközpontjában. Az 1848/49-es forradalomnak és szabadságharcnak emléket állító obeliszk újrafestéséhez a festékanyagot az önkormányzat, a munkát pedig a társadalmi munkát felajánló nagyvázsonyi polgár állja.

Megújult folyosó

Megújult folyosó

A tavaszi nemzeti ünnepre megérkeztek az új bútorok is a Reményi Antal Rendezvényházba. Összesen 80 konferenciaszék és 8 konferencia-asztal teszi barátságosabbá a nagytermet, amelyek egyfelelöl a község rendezvényeihez illetve esküvők, lakodalmak, bálok, konferenciák megszervezéséhez is alkalmasak és méltóak. A rendezvényházban elkészült a folyosó és a vizesblokk új járólapozása is, amelynek köszönhetően szebbé vált a közösségi tér.

Március 15-én gazdag program várja a község lakóit, vendégeit, hiszen a hivatalos koszorúzási ünnepséget az iskolások különleges műsora és a Lovasíjász film levetítése követi. Plakát, részletek, ha ide kattint.

Címkék: , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.