2020. április 2., Áron

Frakcióhétvége Nagyvázsonyban

fidesz ceglédPest megyei Fidesz-frakció töltött egy hétvégét Nagyvázsonyban csapatépítés és a település megismerésének céljából.

A Pest megyei település, Cegléd városának Fidesz-frakciója töltött csapatépítő hétvégét Nagyvázsonyban. A Takáts László polgármester és Földi László országgyűlési képviselő által vezetett társaságban ott volt “Kossuth városának” alpolgármestere, valamennyi fideszes képviselője, bizottsági tagja. A program keretében a küldöttek felkeresték Tarsoly László kovácsmester műhelyét, egész napos kommunikációs tréningen vettek részt, majd fogattúrán járták be Nagyvázsony környékét és vacsorával egybekötött borkóstoló emelte a hangulatot a Halom-hegyi Isó-pincében. A záróesten Horváth Richárdék húzták a nóták, népdalok, katonadalok kíséretét.

A szervezést a várbálokból ismert ceglédi képviselő, Fésüs Ferenc végezte, a frakciót Fábry Szabolcs polgármester és Csebi Pogány Péter díszpolgár, német nemzetiségi elnök köszöntötte. A frakció tagjai egyhangúlag úgy fogalmaztak, Nagyvázsonyba családjukkal, barátaikkal is visszatérnek.

A felvétel a sötétedés előtt az Isó-pincéhez érkező frakcióról készült

Címkék: , , , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.