2020. augusztus 6., Berta, Bettina

Településfejlesztési megállapodásokat írtak alá

Videóval

gazdasági aláírás2Három oldalú megállapodásokat írtak alá a helyi önkormányzat, a közalapítvány és hét vállalkozás képviselői Nagyvázsonyban. Több cégvezető is hangsúlyozta: értékelik a település elmúlt másfél éves fejlődését.

gazdasági aláírásNagyvázsony Község Önkormányzata hét vállalkozással kötött településfejlesztési stratégiai keretmegállapodást. Az együttműködési dokumentumnak értelmében a vállalkozások hozzájárulnak a község kulturális életéhez, fejlődéséhez illetve a helyi közalapítványon keresztül kölcsönösen segítik egymás munkáját, feladatait.

Az Info TV videójában az együttműködés jelentőségét hangsúlyozza Szombati József, a közalapítványi kuratórium elnöke valamint Kis-Kapin Károly, a Novus Interiőr kft. ügyvezető igazgatója illetve Fábry Szabolcs polgármester. Nagyvázsony gazdasági partnerei: Agape 2000 kft., Enerin zrt., Halker zrt., Kanizsa Hús  2000 kft., Novus Interiőr kft., Z+D kft. és hasonló együttműködés előkészítése van folyamatban a Kinizsi Bank-kal is.

Ahogy videóból is kiderül, az együttműködés rendezvénytámogatással igyekszik turisztikai bevételt generálni a településre, amelynek köszönhetően erősödhetnek a helyi vállalkozások, turisztikai szolgáltatók is. A riportban több cég képviselője is hangsúlyozta: értékelik Nagyvázsony elmúlt másfél éves teljesítményét.

Videó (Info TV., Ajka):

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.