2020. augusztus 7., Ibolya

Önkéntest keresnek Finnországba, Olaszországba

evsÖnkéntes szolgálatra keres fiatalt a nagyvázsonyi Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület. Szociális és lovas területre keresnek 18-30 éves jelentkezőt 9-12 hónapra.

A közel húsz éve alakult nagyvázsonyi ifjúsági közösség több, mint egy évtizede foglalkozik az Európai Uniós ifjúsági csereprogramok, önkéntes-programok (EVS) szervezésével, koordinálásával. A közösség fogad és küld is önkénteseket Nagyvázsonyból illetve az ország valamint Európa különböző pontjairól (sőt, időnként a földrészen kívülről is!) valamint küld is helyi illetve magyarországi fiatalokat rövid vagy hosszabb önkéntes szolgálatra a világ legkülönbözőbb pontjaira.

A közösség vezetője, Kandikó Rita az alábbi felhívással fordult a helyi közösségekhez: “Egyesületünk 18-30 év közötti fiatalokat keres Olaszországba (1 főt 9 hónapra fizikális és mentálisan sérült fiatalokkal, felnőttekkel való munkához ) és Finnországba (egy főt 1 évre egy lovasiskolába lóápoló és segítő)  az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) keretében”. Bővebb információt szívesen ad elnök asszony elérhetőségén: Kandikó Rita, 8291-Nagyvázsony, Petőfi u. 2. Hungary,  karita@fekete-sereg.hu, Tel.: + 36 30 423 97 37

Címkék: , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.