2020. junius 6., Norbert, Cintia

Tekintélyes vendégek Nagyvázsonyban

marfi-gyula-ersek-atya-kozonsegA közéleti kávéház-sorozat vendége az Echo Televízió új vezérigazgatója volt, advent utolsó vasárnapján pedig dr. Márfi Gyula veszprémi érsek járt Nagyvázsonyban. A település képzeletbeli karácsonyfája alá jelentős támogatás is érkezett Adventben. 

Farkas Boglárka Nagyvázsonyban

Farkas Boglárka Nagyvázsonyban

Az Echo TV új vezérigazgatója, Farkas Boglárka volt a decemberi Közéleti Kávéház vendége Nagyvázsonyban 14-én, szerda este. A Duna- és a Hír TV-ből is ismert televíziós személyiség beszélt a tulajdonosváltással várható ECHO TV-fejlesztésekről, régi és januártól induló új műsorokról, új arculatról valamint gyermekkoráról és az Advent jelentőségéről is. A program kezdetén aláírásra került a Bakonykarszt zrt. és Nagyvázsony település között az a megállapodás, melynek köszönhetően egy átjátszó-antenna kapcsán félmillió forint támogatást juttat a vízgazdálkodási vállalat minden esztendőben a településnek.

Fergeteges táncházat tartottak a táncosok

Fergeteges táncházat tartottak a táncosok

Advent IV. vasárnapján, december 18-án délután dr. Márfi Gyula érsek atya gyújtotta meg a település koszorúján a negyedik adventi gyertyát köszöntőjében hangsúlyozva: a Karácsony nem rege, nem képzelet, hanem a Megváltó Krisztus születésének ünnepe.

Márfi Gyula versekkel, dalokkal színesítette adventi gondolatait

Márfi Gyula versekkel, dalokkal színesítette adventi gondolatait

A gyertya-gyújtást követően átadták a Mézes-kalács-sütési verseny eredményének díjait a Monostori és a Papp-családnak, majd a legkisebbektől a felnőtt korosztályig minden generáció fellépett a néptáncos karácsonyon, melyet táncház követett. A Reményi Rendezvényház nagytermét zsúfoltságig megtöltő közönség hosszan tartó vastapssal ismerte el a táncosok ünnepkörhöz illeszkedő műsorát.

Fotók: Mesterházi József

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.