2020. junius 2., Kármen, Anita

Új év – új fény

közvilágítás munkaterület átadásNapokon belül megkezdődik a közvilágítás-beruházás Nagyvázsonyban. Multi helyett magyar cég lesz a helyi szolgáltató. 

Bő egy esztendeje, novemberben itt írtunk róla, hogy megelégelték Nagyvázsonyban az elavult és sokszor elromló közvilágítási állapotokat és a helyi képviselő-testület új konstrukcióról valamint teljes megújításról döntött. Hosszú előkészítő- és tárgyalási munka után január 26-án pont került a település közvilágítás-korszerűsítési folyamatára. A 28 millió forint értékű beruházás, fejlesztés fedezetét az új lámpatestek megtakarítása és az erre épülő lízing-konstrukció biztosítja.

“Ma délelőtt átadtuk a munkaterületet a kivitelezőknek. Amint az időjárás engedi, elindulnak a munkálatok. Kicserélésre kerülnek Nagyvázsony valamennyi közvilágítást szolgáló oszlopán a lámpabúrák s új, erősebb, szebb fényt adó izzók fognak világítani utcáinkon. Az eddigi multi helyett magyar tulajdonú rendszer sokkal takarékosabb lesz, s ugyanakkor barátságosabb diszpécser-szolgáltatóval, on-line hibabejelentővel fogja szolgálni Nagyvázsonyt. Tíz új oszloppal is gyarapodunk, ezek közül több az idén kialakításra kerülő új utcába kerül, ahol már több helyi fiatal foglalt magának telket” – fogalmazott Fábry Szabolcs polgármester facebook-oldalán.

Címkék: , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.