2020. augusztus 3., Hermina

Egy résztvevő véleménye

disznótor dinci maciA Kinizsi Torosról sok helyről érkeztek vendégek Nagyvázsonyba. Egyikőjük kedves sorokat írt a község facebook-oldalára. Közreadjuk mi is…

Ceglédről, Budapestről, Veszprémből is érkeztek vendégek a február 4-i Kinizsi Torosra. A Veszprém megyei Napló itt ír illetve fénykép-albummal tudósít az eseményről. A megyeszékhelyről érkezők közül egy fiatalokból álló csapat disznósajt-készítést is vállalt. A csapat tagjai a rendezvény másnapján megható és kedves sorokkal köszönték meg a szervezők munkáját. Közöljük mi is:

“Tisztelt Polgármester Úr ! Kedves Nagyvázsonyiak ! Köszönjük szépen a vendéglátást, a kedvességet, a közvetlenséget. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás felülmúlta minden várakozásunkat ! Ennyire barátságos és megtisztelő fogadtatásban még nem részesültünk, mint ahogy Nagyvázsony település polgármesterétől és a hivatal munkatársaitól kaptunk! Külön köszönet a településen megismert családok kedvességéért , példaértékű , hogy Nagyvázsony nem csak csodálatos , nevezetességgel teli , de még tisztességes és emberséges polgárok is lakják! Tisztelettel : BV. dolgozók”

Fotó: Molnár Sándor (veol.hu)

 

Címkék: , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.