2020. augusztus 3., Hermina

Dr. Kovács Zoltán áprilisban lesz, Bayer Zsolt márciusban volt vendég Nagyvázsonyban

kovács zoltánA Közéleti Kávéházban Bayer Zsolt író-publicista, a Fidesz alapító tagja tartott előadást. Április 12-én dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, Veszprém megyei fejlesztési biztosa látogat a településre.

Fotó: Mesterházi József

Fotó: Mesterházi József

Dr. Kovács Zoltán (bal oldali képen) április 12-én, 18.30 órakor látogat Nagyvázsonyba, hogy részt vegyen a Közéleti Kávéház Húsvét előtti alkalmán. Az államtitkár és egyben megyei fejlesztési kormánybiztos tájékoztatást ad a közigazgatás legfontosabb változásairól, a kormányzati politika aktualitásairól és a Veszprém megyei fejlesztési programokról, információkról is.

Márciusban Bayer Zsolt (jobb oldali képen), az Echo TV Sajtóklubjának műsorvezetője, író-publicista és a Fidesz alapító tagja volt a rendezvény vendége. Bayer Zsolt beszélt az Európai Unió tönkretevőiről, a migránsinvázió hátteréről és a magyar kormány területen tett intézkedéseiről, földrészünket védő küzdelméről. Energikus és humorral gazdagon fűszerezett előadásáról az NSP Press készített tartalmas összefoglalót, amely innen letölthető.

Címkék: , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.