2020. julius 7., Appolónia

Több, mint 200 vendég a nyugdíjas-gálán

nyugdíjas klubtalálkozóAz Idősek Világnapjának napjával szinte egyszerre szervezték meg a Veszprém megyei nyugdíjas-klubok gáláját Nagyvázsonyban. A vártnál is többen jöttek el a tartalmas programra.

A helyi Őszirózsa Nyugdíjas Klub, az Életet az Éveknek Veszprém Megyei Nyugdíjas Szövetség és az önkormányzat szervezésében került megrendezésre október 18-án a Veszprém Megyei Nyugdíjas Közösségek gálája a nagyvázsonyi Reményi Antal Rendezvényházban.

Humoros pillanat a gálán: Tál Zoltánné egy szál virágot ad át majd' egy tucat férfinak

Humoros pillanat a gálán: Tál Zoltánné egy szál virágot ad át majd’ egy tucat férfinak

A programra összesen tizennégy csoportból 145-en regisztráltak, de végül több, mint 200 fő foglalt helyet a nagyteremben. Az egész napos gála polgármesteri köszöntővel kezdődött illetve fellépett a Nagyvázsonyi Férfi Dalárda is. A dalos közösség tagjai virággal kedveskedtek Tál Zoltánné, Hédinek születés- és névnapja alkalmából. Hédi néni, a helyi Őszirózsa Klub vezetője a klub nevében egy szál virággal, amit a dalárda együtt vett át, köszönte meg a férfikórus szolgálatát.

A 20 perces szünettel tarkított bő délelőtt keretében láthatóak, hallhatóak voltak vicces színdarabok, népdalcsokrok, fergeteges néptánc és szavalat is. A gálaműsort köszöntötte Paulics István, a megyei nyugdíjas-szövetség elnöke is.

Fotók: facebook

Címkék: , , , , , , , , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.