2020. augusztus 4., Domonkos, Dominika

Orbán Viktor kongresszusi beszéde

orbán viktor kongresszusvideóval

Nagyvázsonyiak is részt vettek a Fidesz november 12-i tisztújító kongresszusán, ahol újra Orbán Viktort választották a küldöttek a közösség elnökének.

Minimálbér-emelés, szakmunkás-minimálbér-emelés, gazdasági stabilitás, magyar tulajdonú közmű-cégek, féken tartott rezsiárak, családpolitika mellett a kormányfő szólt a kormányzó párt egyéb eredményeiről is hangsúlyozva: “azoknak, akik nem a gyerekekért, hanem a gyerekekből akarnak élni, nincs jövőjük”. Orbán Viktor szólt arról is, hogy a magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, hiszen nem szavazták meg a családi adókedvezményt, a nők40-programot, a devizahitel-mentőcsomagot, a betelepítést tiltó alkotmánymódosítását sem.

A miniszterelnök szerint nem kormányváltó-, hanem ellenzékváltó-hangulat van Hazánkban. A magyarság ma nem csak önmagát, hanem Európát is védi egy újabb birodalom ellen, amely a férfi-nő, apa-anya, haza és hit fogalmai helyett harmadik nemben, idejétmúlt nemzeti közösségekben és gúny tárgyává tett hitben gondolkodik. A globális andalító zene nem a valós korszellem, helyette az európai emberek biztonságra, rendre és kulturális identitásra vágynak – a korszellem valójában a Fidesz oldalán áll, azaz a keményen dolgozó, keresztény gyökereihez ragaszkodó, családban gondolkodó emberek oldalán áll. Az igazi többség ez utóbbi elsöprő mértékben, a globalista elitek, a globalista zsoldosok és pártjaik ezt tudják, de előbb-utóbb elsöpri őket a valóságos életösztönök közösségei, a valóságos európai többség.

Videó – a teljes beszéd meghallgatható itt is (echo-tv felvétele):

 

Címkék: , , ,

Hozzászólás nem engedélyezett.